Rhetta Iluze – výstava

Rhetta Iluze (Tim Mihapa x Hermína Iluze) se svojí majitelkou Zdenkou Čermákovou na národní výstavě v Mladé Boleslavi ve třídě vítězů zvítězily, obdržely tituly V1,CAC, národní vítěz, BOB. Gratulace.

Yrran, Yrrgo Iluze – výstava

Na oblastní speciální výstavě NO v Orlové se předvedli poprvé v kruhu dva bratři po Arrem Hartis a Priscille Iluze ve třídě dorostu. Yrran Hartis s Danou Otípkovou si doběhli pro vítězství a Yrrgo Iluze se umístil jako třetí. Gratulace.

Xenada Iluze – výstava, rtg

S roční Xenadou Iluze (Fox Kibitz Bohemia x Justýna Iluze) jsme se účastnili oblastní výstavy NO ve Varnsdorfu, kde si ve třídě mladých vyběhala bednové třetí místo. Také jí byla provedena všechna vyšetření rtg DKK, DLK,SA,LTV,OCD, všechno negativní. I vyšetření na degenerativní myelopatii dopadlo jak nejlíp mohlo DM N/N, je naprosto zdravá 🙂

Nord Iluze – závody

Nord Iluze (Klaus v. Tronje x Dorothy Iluze) se se svým psovodem Zdeňkem Osobou účastnili Nočního obranářského závodu ve Vítkově v kategorii Ringo speciál. Zdržení přes vodu, vyhledávání osob v místnosti, zadržení ve tmě proti rozsvíceným reflektorům s použitím pyrotechniky….klobouk dolů před jejich výkonem.